Aybaba: Yakaladığınızı atacaksınız...

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Futbol bu, yakaladığınızı atacaksınız, özellikle kendi sahanızda mağlup durumdayken bu pozisyonları atamazsanız her dakika aleyhinize işler" dedi.

Aybaba: Yakaladığınızı atacaksınız...
Aybaba: Yakaladığınızı atacaksınız...
GİRİŞ 01.02.2014 22:28 GÜNCELLEME 01.02.2014 22:36

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Medical Park Antalyaspor-Gaziantep maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aybaba, hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Oyunun ilk 15 dakikasında rakibe uzak kaldıklarını, öne çıkıp baskı kuramadıklarını ifade eden Aybaba, "Gaziantepspor oyuna bizden daha iyi başladı ama ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağladık. Özellikle maçın ikinci yarısında takım olarak iyi mücadele ettik, çok net pozisyonlar bulduk. Futbol bu, yakaladığınızı atacaksınız, özellikle kendi sahanızda mağlup durumdayken bu pozisyonları atamazsanız her dakika aleyhinize işler" diye konuştu.

Aybaba, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Elazığspor maçına hazırlanmaya başlayacaklarını kaydetti.

Oyuncu Murat Duruer de Gaziantepspor'u yenerek üst sıralara tırmanmak istediklerini ancak başaramadıkları ifade ederek, "Kaybetmememiz gereken bir maçtı. Pozisyon ve oyun olarak rakipten daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaleci Fornezzi ise iki haftadır şanssız goller yediklerini, Gaziantepspor'un golünde ise Enoh'a faul yapıldığına değinerek diğer maçlara daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti.

-Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktör Yardımcısı Tahsin Tam, maçtan önce zor bir mücadeleye çıkacaklarının bilincinde olduklarını söyledi.

Maça iyi konsantre olduklarını belirten Tam, "1-0 öne geçtikten sonra rakibe pozisyonlar versek de kazandığımız için mutluyuz. Alt sıralardan kurtulma ve yukarılara çıkabilme adına önemli bir müsabakaydı" diye konuştu.

Bekir Ozan ise zor bir deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, ligde diğer maçları da kazanarak üst sıralara çıkmak istediklerini belirtti.