Samet Aybaba idmana katılmadı

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Samet Aybaba idmana katılmadı
Samet Aybaba idmana katılmadı
GİRİŞ 08.01.2014 14:35 GÜNCELLEME 08.01.2014 14:35

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Samet Aybaba, Türkiye Futbol Federasyonunca Serik ilçesinde düzenlenen ve Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Süper Lig'de görev yapan teknik adamlarla bir araya geldiği toplantıya katılması nedeniyle yer almadı.

Yardımcı antrenör Gökhan Geylani yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transfer Giray Kaçar'ın yanı sıra ülkesinden dönen Wederson da katıldı. 17 futbolcunun yer aldığı antrenmanda futbolcular, koşunun ardından iki grup halinde sopa ve toplarla çeşitli oyunlar oynadı. Oyunu kaybeden oyuncu grubuna, diğer oyuncu grubu ceza verdi.

Oldukça neşeli geçen antrenmanın sonunda futbolcular, kondisyon çalışması yaptı.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Giray Kaçar, Medical Park Antalyaspor'un kaliteli bir ekip olduğunu söyledi. Antalya'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kaçar, takımda çok iyi arkadaşlık ortamı olduğunu ifade etti. Kaçar, Antalya'ya yakışan bir konuma geleceklerine inandığını belirtti.

Milli Takım kariyerine 1,5 sene ara verdiğini anlatan Kaçar, "Antalyaspor'da performansımı yükselterek Milli Takıma yeniden seçilmek istiyorum. Öncelikli Antalyaspor'un başarısını, ardından bu başarıyla Milli takıma dönmeyi hedefliyorum" dedi.