Barca'nın eski yıldızı Antalyaspor yolunda!

MP Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, daha önce Arsenal ve Barcelona'da da forma giyen Alexander Hleb ile anlaştıklarını açıkladı.

Barca'nın eski yıldızı Antalyaspor yolunda!
Barca'nın eski yıldızı Antalyaspor yolunda!
GİRİŞ 30.12.2013 09:10 GÜNCELLEME 30.12.2013 10:30

Medical Park Antalyaspor, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk ile prensipte 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada Semih Şentürk'ün sezonun ikinci yarısında Medical Park Antalyaspor forması giyeceğini açıkladı. Semih'in perşembe günü Antalya'ya gelerek takımla antrenmana katılacağını ifade eden Gencer, "Semih ile 1,5 yılığına anlaştık. Yakında sözleşmeyi imzalayacağız. Takıma büyük katkılar sunacağına inanıyorum" dedi.

Eski oyuncuları Aissati, kiralık olarak alınabilir

Sezon başında Rusya'nın Terek takımına sattıkları eski oyuncuları İsmail Aissati'yle de ilgilendiklerini belirten Gencer, "Aissati, menajerleri aracılığıyla bize ulaşarak dönmek istediğini iletti. Aissati ile anlaştık. Kendisi de kulübüyle anlaşırsa devre arası kampına katılacak. Aissati'yi kiralık olarak alma ihtimalimiz yüksek" diye konuştu.

Hakan Arıkan ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandı

Gencer, kalecileri Hakan Arıkan ile 3 yıllık sözleşme yenilediklerini kaydetti.

Bate Boristov'da forma giyen ve bonservisi elinde olan Alexander Hleb'e de son teklifi yaptıklarını bildiren Gencer, oyuncudan cevap beklediklerini söyledi. Hleb'in gün içerisinde kendilerine son kararını açıklayacağını dile getiren Gencer, teklifi kabul ederse Hleb'in de perşembe günü Antalya'ya gelerek antrenmana katılacağını ifade etti.

Gencer, Fenerbahçeli Yobo'ya resmen talip olduklarını, bu transferlerle ilgili görüşmelerin sürdüğünü anlattı.

İlk yarının değerlendirmesi

Sezonun ilk yarısını da değerlendiren Gencer, sezon başında mevcut takıma güvenerek ve bazı takviyeler yaparak yola çıktıklarını belirtti. Başarısız bir ilk yarı geçirdiklerine dikkati çeken Gencer, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda hem bazı eksikliklerimizi tamamlayarak hem de herkes kendine çeki düzen vererek istediğimiz puanları almaya başlayacağız. Devre arası kampı bizim için çok önemli. Bu kampı iyi değerlendirip ligi iyi bir yerde bitirmek ve Türkiye Kupası'nı da müzemize koymak istiyoruz."