Antalyaspor'dan Hakan Arıkan açıklaması

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde merak edilenleri ve en önemlisi Hakan Arıkan - Galatasaray iddialarına yanıt verdi.

Antalyaspor'dan Hakan Arıkan açıklaması
Antalyaspor'dan Hakan Arıkan açıklaması
GİRİŞ 20.11.2013 23:28 GÜNCELLEME 20.11.2013 23:28

Gencer, "Son Konyaspor maçına kadar 7 maçlık bir yenilmezlik serisine sahiptik. Son maçta şanssızlık yaşadık; ama Fenerbahçe maçını kazanacağız. Beşiktaş'ı yendiğimiz gibi Fenerbahçe'yi de yeneceğiz, başka etkenler devreye girmezse. Kesin olarak galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi. 

GALATASARAY - HAKAN ARIKAN? 

Başkan Gencer, kaleci Hakan Arıkan'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddiasıyla ilgili olarak ise, "Bize bir bilgi gelmedi. Bu iddia ortaya çıktıktan sonra, Hakan'ı aradım, menajerini aradım. İkisi de 'bize gelen bir şey yok' dediler. Lütfi Arıboğan'ı aradım, yurtdışında olduğu için kendisiyle görüşemedik. Galatasaray'ın düşüncesi ne bilmiyorum; ama daha önce de Galatasaray'ın son dakikada futbolcularımızla ilgili girişimleri olmuştu. Bize teklif gelmedi. Gelse de Hakan Arıkan'ı bırakmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞKA ETKENLER DEVREYE GİRMEZSE F.BAHÇE'Yİ YENERİZ 

Radyospor'un sorularını yanıtlayan Gencer, "Hakemler de hata yapabilir; ama bize karşı çok fazla oldu. Fenerbahçe maçında buna benzer şeylerin olmamasını temenni ediyorum. Dış etkenler olmazsa Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. 

MEHMET İÇİN BİR ANJİYO DAHA GEREKİYOR

Gencer, kalp krizi geçiren Mehmet Sedef'in sağlık durumuyla ilgili olarak ise "Mehmet, Konyaspor maçından sonra kalp krizi geçirdi. Kalbe giden damarlarda yüzde 80'e tıkanıklık vardı, ancak şimdi damarlar yüzde yüz açık. Futbola dönme olasılığı çok yüksek, hatta oynayabilecek durumda; ancak önümüzdeki hafta yapılacak anjiyo var. Buradan çıkan sonuca göre karar vereceğiz. Bizim için her şeyden önemlisi Mehmet'in sağlıklı biçimde hayatını sürdürmesi. Futbol oynaması ikinci planda. Önemli olan sağlıklı yaşaması" dedi.