Hikmet Karaman: Aykut Hoca’yı tebrik ediyorum

Fenerbahçe'ye deplasmanında 3-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, rakibi tebrik ederek hakemlerin formsuz olduğunu söyledi.

Hikmet Karaman: Aykut Hoca’yı tebrik ediyorum
Hikmet Karaman: Aykut Hoca’yı tebrik ediyorum
GİRİŞ 17.02.2018 22:02 GÜNCELLEME 17.02.2018 22:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ligde zor günler geçiren Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rakibi tebrik eden Hikmet Karaman, “Aykut Hoca’yı ve Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. 5. dakikada Fernandes’le yakaladığımız pozisyonu gol yapsak, direncimiz artabilirdi. Geçen hafta lideri yenen Fenerbahçe’nin golden sonra coşkusu arttı. Oyun 2-0’ken 1 gol yakalayıp Fenerbahçe’yi tedirgin edebilir miyiz diye düşündük ancak Welinton ve Sackey’i aradık. Geçen hafta lideri yenmiş takımın, bu coşkuyu bugün fazlasıyla gösterdiğini ve gollerden sonra direncimizin kırıldığını gördük. Aykut Hoca’ya başarılar diliyorum” dedi.

“Hakem Fenerbahçe’nin golünü vermedi”
Ligde zorlu maçlar oynadıklarını söyleyen Karaman, “Takımların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Bugün Fenerbahçe karşısında, bizim açımızdan ilk dezavantajı, Fenerbahçe’nin geçen hafta Başakşehir’i yenmesiydi. Çünkü taraftarını tribüne topladı ve bizim mutlaka gol bulmamız gerekiyordu. Çünkü bu maç 0-0 gitmezdi. Pozisyon yakaladık ama atamadık. Fenerbahçe’nin 2. golü net ofsayt. Karabükspor maçında 2 kırmızı kart vermesi gerekiyordu hakemin vermedi. Hakemlerimiz formsuz. Biz mağlubiyeti hak eden bir oyun oynadık. Hakemler de bunda etkin oluyor. Buradaki Gençlerbirliği maçında da Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı ancak verilmeyen kırmızı kart vardı. Bugün Fenerbahçe’nin de golünü vermedi hakem. Bir formsuzluk var. Ya çalmaktan korkuyorlar, idare etmenin peşindeler” ifadelerini kullandı.

 

 

“Her rakip Fenerbahçe değil”
Ligde kalmak için 38 puan toplamaları gerektiğini söyleyen Karaman, “Bu çok önemli. 6 maç kazanmamız gerekiyor. Geçen hafta oynadığımız oyun iyi bir oyundu. Ancak bugünkü rakip Fenerbahçe. Belki bu maçı iç sahada oynasak daha farklı olabilirdi. Devreye 1-0 girseniz başka şekilde çıkarsınız ikinci yarıya. Kadroda sıkıntımız var. Vagner Love’un olduğu bir takım ve olmadığı bir takım var. 4 tane yeni transfer var. Bu isimleri takıma dahil etmeye çalışıyoruz. 2 hafta sonra belki aldığımız isimler farklı olabilir. Ancak Konyaspor maçındaki oyunun üzerine çıkacağız. Büyük takımlar, kadro ve hamle gücü olarak Anadolu takımlarından daha güçlü. Her rakip de Fenerbahçe gibi olmayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 9
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    anca tebrik et lig sonu düşmeye iş gelince antalya bunu unutmayacak dersin
    Cevapla
  • Hakan Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet Karaman– Alanyaspor= 2.lig, beter ol futbol katili teknik traktör.
    Cevapla
  • Sener 6 yıl önce Şikayet Et
    TS bağlar v
    Cevapla
  • Forza 6 yıl önce Şikayet Et
    Baska takima methiye duzecegine takimina bak.Her yil kumeden dusen takimlarin teknik direktoru sensin. Sonra da neden buyuk takima gitmiyorum diyorsun.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    antalya kurtardı gidebilirsin.. rize alanya sırada ki gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle