Süper Lig'de bir bomba daha! Jahovic...

Süper Lig’de bir bomba daha patlamak üzere. Demba Ba’yla her konuda anlaşan Göztepe’nin 14 gollü yıldızı Adis Jahovic elden kaçıyor.

Süper Lig'de bir bomba daha! Jahovic...
Süper Lig'de bir bomba daha! Jahovic...
GİRİŞ 29.01.2018 11:34 GÜNCELLEME 29.01.2018 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ikinci yarıda Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarından 1 puan çıkaran Göztepe'de takımın en önemli gol silahı Adis Jahovic defteri kapanıyor. Sarı-kırmızılılı yönetim, sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için bir türlü anlaşma sağlayamadığı Makedon futbolcuyu satma kararı aldı. Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyaspor'un resmen istediği Jahovic'le yola devam etmemeyi düşünen kurmayların, oyuncu için 1.5 ile 2 milyon Euro arasında bonservis belirlediği belirtildi. Göztepe yönetimi, Alanyaspor ve Konyaspor'un Jahovic icin teklif sunduğunu doğruladı. Göztepe'de attığı 14 golle en skorer isim olan Jahovic'in de Alanyaspor'un yıllık 1 milyon Euro teklifine sıcak baktığı vurgulandı. 

İki kulüple de masaya oturacak Göztepe, en geç yarın transferi resmiyete dökecek. Jahovic, geçen sezon TFF 1'inci Lig'de transfer olduğu Göztepe'den yıllık 500 bin euro alıyordu. Yönetimin bir dönem adı Beşiktaş'la da anılan yıldız futbolcuya sözleşme uzatması için en fazla 750 bin Euro yıllık ücret önerdiği iddia edildi. Fiyatında iyileştirme isteyen 31 yaşındaki forvet, daha önce yaptığı açıklamada, "Yaşım ilerliyor. Kendi kariyerimi düşünmek zorundayım" demişti.

 

 

Göztepeli taraftarlar ise Jahovic'in satılması konusunda ikiye bölündü. "No Adis no party (Adis yoksa parti yok)" sloganıyla Makedon futbolcuya büyük sevgi besleyen futbolseverlerin büyük çoğunluğu, Jahovic'in takımda kalması gerektiğini savundu. 

Sosyal medya üzerinden görüşlerini bildiren futbolseverler, kariyerinin olgun döneminde olan Jahovic'in takıma büyük fayda sağladığını ve futbolu Göztepe'de bırakması gerektiğini ifade etti. Bir grup taraftar da yönetime destek verdi.

Jahovic'in kafasında Göztepe'yi bitirdiğini düşünen taraftarlar, "Göztepe bir oyuncuya bağlı olmaz" cümlelerini kurdu. Forvet hattına eski Beşiktaşlı Demba Ba'yı monte eden sarı-kırmızılıların Jahovic'in gitmesi durumunda ileri uca bir takviye daha yapabileceği belirtildi. Yabancı kontenjanını açmak için formül arayan sarı-kırmızılıların, son olarak Kazakistan'ın Astana takımında görev yapan Patrick Twumasi'yi yeniden gündeme alabileceği öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Paragöz. Konya kaç lira veriyor ki...
    Cevapla
  • Konyasporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor yonetimi transfer falan yapamaz... yarın pürüz çıkar merak etmeyin.. Karabük Konya düştü 3.takim düşünsün..konya 2 yil UEFA kupası geliri arti maç yayınları reklamı ve lig 3.lugu ve iki kupa 30 bin kombine artı seyirci reklam sponsor gelirleri arti 10 milyon avroluk futbolcu satis geliri tahminen 3 yilda 300 trilyon pasa girdi harcanan görünen hicbisey yok ortada... takım nasıl dağıtılir ligden nasıl düşürülür beceriksizlik aptallık nasıl yapılır Konyasporun yönetimi yapıyor uygulamalı gösteriyor..hesap soracak merci makam neresiyse buradan ihbar ediyorum...tff uefa FIFA turk mahkemelerini göreve davet ediyorum.. Konyasporun didik didik hesaplarının incelenmesi gerekir...
    Cevapla
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    bu futbolcu da spor ahlakı sıfır maçlarını izleyin görürsünüz
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Konya'yı karıştırmayın aman.Mevcut Konyaspor yönetimi çöp bile alamaz Jahovic,Etoo kim?O kadar para nereye gitti araştırılmalı Konyaspor'da.Konyaspor hızla Ptt'ye doğru düşüyor.
    Cevapla
  • ramazan k koca 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumu ogun yazanlar burdamı konya hem eto hem jahoviçi aldı siz ne aldınız
    Cevapla