'Tudor benden randevu bile alamaz!'

Aytemiz Alanyaspor ile ismi anılan Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor haberlerine Başkan Hasan Çavuşoğlu noktayı koyarak 'Tudor benden randevu bile alamaz' dedi.

'Tudor benden randevu bile alamaz!'
'Tudor benden randevu bile alamaz!'
GİRİŞ 30.12.2017 12:39 GÜNCELLEME 30.12.2017 12:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir internet sitesinde 'Tudor Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı' haberinin altına Başkan Çavuşoğlu, 'Tudor benden randevu bile alamaz' yorumu yazarak Igor Tudor'un, Alanyaspor tesislerinin kapısının içinden bile giremeyeceği mesajını net olarak verdi. Başkan Hasan Çavuşoğlu ayrıca bir taraftarın 'Başkanım büyük adamsın. Haydi patlat bombaları. İyi bir teknik direktör ve 2-3 futbolcu. Sana güveniyoruz ve inanıyoruz' yorumuna ise, 'Biraz sabır merak etmeyin' yazdı.

NEDENİNİ DE AÇIKLADI

Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Igor Tudor hakkında yaptığı yorumun sebebini de açıklayan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Ben bunu geçen sene Karabükspor ile oynanan maçtan dolayı söyledim. Karabükspor ile Aytemiz Alanyaspor maçında Tudor Karabükspor'un teknik direktörüydü. Maç esnasında bir oyuncumuz sakatlandı. Bizim futbolcumuz yerde yatıyor ve acı çekerek kıvranıyordu. O sırada Karabükspor'un yabancı bir oyuncusu topu dışarı atmak istedi. Tudor dışarıdan müdahale edip 'topu dışarı atma' diye ısrarla topçusuna bağırdı. Bunu da o sırada herkes gördü, duydu. Tudor'un bağırmasına rağmen o futbolcu öyle bir vurdu ki topu tribünlere gönderdi. Sonrada kendi hocası yani Tudor'a dönerek el kol salladı. 'Sen ne diyorsun' der gibi. Futbolcu adam gibi adamlık yaptı. İşte o anda Tudor benim gözümden düştü. Benim bu yorumum ondan dolayıdır. Böyle bir hoca benden randevu bile alamaz. Tudor benim gündemimde hiçbir zaman olmadı ve olamaz da. Bu yaptığı davranıştan dolayı bunu söylüyorum. 'Tudor geldi, Tudor gitti' diye haberler yapılıyor. Ben adamın teknik direktörlüğüne laf söylemedim, karakterini o maçta zayıf gördüm ve onu orada bitirdim." dedi.

YORUMLAR 15
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan daha düne kadar adın şanın belli deyildi 3.5 mac kazandı kendini real madridin başkanı sanmaya başladı sen kimsin tudor dünya futboluna mal olmus bir adam sizin gibi yöneticilerdeki bu ego beni öldürecek randevu alamazmış hele hele hele
    Cevapla
  • Hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Günü gelecek Tudor büyük takımlardan birine gidecek adam daha kariyerinin başında yaşı da genç. Herkes 4*4 lük bir Tudor kötü. Randevu vermezmiş sen kimdin kimsin? Böyle söylemler bir başkana yakışır mı ? Başarısızlığı örtmek için konuşmuş
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    büyük konuşma sayınbaşkan neler duyduk gördük !!!!
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Eksik olmuş baskan gs a kacti karabukle evliyken bunuda soyle
    Cevapla
  • Hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Dava açsan GS zarar görürdü. Paraya hoca sat sonra kaçtı falan sizin yönetim nereye kaçtı peki? Neden sezon kötü geçiyor Karabük için ?
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    O da zaten randevu istememiş. Kibire bak..
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Haberin içeriğini okudun mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle