Susic'ten Vagner Love itirafı! 'Gelecek sezon...'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, büyük takımların radarında bulunan Vagner Love'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Susic'ten Vagner Love itirafı! 'Gelecek sezon...'
Susic'ten Vagner Love itirafı! 'Gelecek sezon...'
GİRİŞ 04.06.2017 14:36 GÜNCELLEME 04.06.2017 14:37

Süper Lig'de sezon sona ererken, Alanyaspor'un yıldız forveti Vagner Love gol kralı oldu. Kaydettiği 23 golle, en yakın rakibi Beşiktaşlı Cenk Tosun'un 3 gol önünde tacı takana Brezilyalı futbolcu için, şimdi durumunun ne olacağı merak konusu oldu.

Turuncu-yeşilli ekiple sözleşmesi gelecek sezonun sonunda sona erecek olan 32 yaşındaki oyuncu için son gelişmeler, takımın teknik direktörü Safet Susic'ten geldi. Bosna Hersek gazetesi Dnevni Avaz'a konuşan Alanyaspor çalıştırıcısı şunları söyledi:

"Vagner Love müthiş bir oyuncu. Gol krallığının zirvesinde yer almayı hak etti. Takımda kalmasını umut ediyorum ancak bu kolay olmayacak. Türkiye'den ve yurt dışından büyük kulüpler kendisiyle ilgileniyor. Yönetim kendisine sözleşmeyi uzatma teklifi yaptı. Futbolcudan gelecek cevabı bekliyoruz. Cevabının olumlu olacağını bekliyor, takımda kalıp gelecek sezon da Alanya formasını giymesini umuyorum"

KAYNAK: MİLLİYET