Vagner Love, Ronaldo'yu geçti, tek rakibi Messi!

Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love bu sezon sergilediği inanılmaz performans ile dünya devlerini geride bıraktı.

Vagner Love, Ronaldo'yu geçti, tek rakibi Messi!
Vagner Love, Ronaldo'yu geçti, tek rakibi Messi!
GİRİŞ 16.05.2017 10:09 GÜNCELLEME 16.05.2017 10:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alanya taraftarının 3 Kasım'da düzenlediği 'Love'a gol attırma duası' etkinliğinin ardından bu sezonki ilk golünü 10. haftada ağlara gönderen Sambacı sonrasında bir daha tutulamadı. 10. haftadaki 4-3'lük G.Antep mücadelesinde takımının son golünü ağlara gönderen isim olan Love sonrasında çıktığı 18 maçın sadece 4'ünü gol atamadan kapattı. 

CRISTIANO RONALDO BİLE YETİŞEMEDİ

Brezilyalı yıldız 30. haftada yaptığı duble ile gol krallığı unvanını 17 gollü (şu an 18) Cenk Tosun'dan alırken, Karabük önünde yaptığı hat-trick'le de ligdeki gol sayısını 21'e çıkarmayı başardı. Ancak Love bu performansıyla sadece Cenk'i değil Avrupa'nın 5 büyük liginde mücadele eden yıldızları da solladı.

4 Kasım'dan bu yana Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giyen futbolcular içinde maç başına gol sayısı en yüksek ikinci oyuncu Love. Barçalı Messi 25 maçta 1.12'lik gol ortalaması ile zirvede. İkinci ise 19 maçta 1.11'lik oran tutturan Vagner Love. 3. ise 25 maçta ortalaması 1 olan Bayern Münih'li Lewandovski. Bu isimleri sırasıyla Cavani, Aubameyang, Mertens, Suarez, Kane, Ronaldo ve Falcao takip ediyor.

YORUMLAR 4
  • alaycı 6 yıl önce Şikayet Et
    vogner love gaziantebe 3 gol atıyor, CR7 şampiyonlar liginde 3 gol atıyor aradaki farka bak.ama neyse lıve kadar olamayan süper lig yıldızları da var
    Cevapla
  • alaycı 6 yıl önce Şikayet Et
    erman kardeş yanlışın var bir sezonda 60 gol atar demişsin.60 değil her maçta en az 3-4 gol atsa 120 golü bulur.
    Cevapla
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bi kıyaslamadır ya? biri süper lig biri la liga? biri alanya biri real madrid. birinin rakibi barcelona birinin rakibi gaziantep :))
    Cevapla
  • erman 6 yıl önce Şikayet Et
    ronadolyu alanyaspora koy sezonda 60 gol atar.
    Cevapla