Susic: Ligde kalırız diye düşünüyorum

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde basın toplantısı yaptı.

Susic: Ligde kalırız diye düşünüyorum
Susic: Ligde kalırız diye düşünüyorum
GİRİŞ 06.04.2017 14:39 GÜNCELLEME 06.04.2017 14:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Zor bir fikstürümüz var. Evimizde üç maçımız var. Beş maçımız da deplasmanda. İki maç üst üste kaybettiğimizde zor durumda kalabiliriz." dedi.

Susic, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Gaziantep'te ligin en zor maçlarından birine çıkacaklarını söyledi. Gaziantep'in son deplasman maçlarında galibiyet aldığını hatırlatan Susic, "Gelecek maç bize karşı oynayacaklar. Ondan sonra ekstra bir maçları var. Eğer iki maçta galibiyet alırlarsa önlerindekini yakalama şansları olacak." diye konuştu.

Gaziantep'e en az bir puan almaya gideceklerini belirten Susic, bunu başaracak kalitede olduklarını vurguladı. Son iki maçta galibiyet aldıklarını hatırlatan Susic, ligdeki konumlarından şimdilik memnun olduğunu kaydetti.

Deneyimli teknik adam, ligde kalmayı başarabilecek kaliteli oyunculara sahip olduğunun altını çizerek, "Bizi zor maçlar bekliyor ama yine de ligde kalırız diye düşünüyorum. İlk geldiğimde de söyledim; zor bir fikstürümüz var. Evimizde üç maç oynayacağız. Beş karşılaşma da deplasmanda. İki maç üst üste kaybettiğimizde zor durumda kalabiliriz ama söylediğim gibi iyi bir takım ve kaliteli oyuncularımız var. Ligde kalırız diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Aytemiz Alanyaspor'un oyun felsefesini de değerlendiren Susic, çok gol yiyen bir takım olmalarına rağmen çok da gol attıklarını dile getirdi.

"Bizim takımın yapısı ofansif futbol ve biz de bu oyunu seviyoruz" diyen Susic, "Bundan sonra da çok gol atarız ama yiyeceğiz de. Umarım daha çok gol atarız ve sonuç bizim lehimize olur." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Alanyaspor 6 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri yada antep düşecek 3.takımdan birisidir.Alanya düşmez.
    Cevapla