Hüseyin Kalpar: Hakkımızdı, aldık

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Hüseyin Kalpar: Hakkımızdı, aldık
Hüseyin Kalpar: Hakkımızdı, aldık
GİRİŞ 17.09.2016 22:47 GÜNCELLEME 17.09.2016 22:47

Aytemiz Alanyaspor'un Trabzonspor'u 3-0 yendiği maçın ardından konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kazanmak için inanmak gerektiğini söyledi. Maçı kazanmak adına sabır ve inançları olduğunu belirten Kalpar, "Gereken sabrı ve inancı gösterdik. Futbolun doğrularını yapan takım olma hüviyetinde olmak istedik. Bunu da elimizden geldiği kadar yaptık. Zaman zaman eksiklerimiz ve hatalarımız oldu. Futbolda zaten olmaması mümkün değil. Çok hareketli bir oyun ister istemez olur ama o hataları kapatmak için de büyük mücadeleler verdik" dedi.

'MÜTEVAZİ TAKIMIZ'

Sahadaki tüm oyuncuların üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalıştığına işaret eden Kalpar, "Bunların sonucunda ise çok güzel gollerle de 3-0 galip geldik. Kendi sahamızda ilk defa oynuyoruz ve Trabzonspor ile oynuyoruz. Bizim açımızdan kolay bir maç değildi fakat kazanamayacağımız bir maç da değildi. Gol yemeden gol atmayı birinci derece hedefimiz olarak belirledik. İki takım da centilmence mücadele etti. Trabzonspor'u da kutlarım ama galibiyet bizim hakkımızdı ve bunu da aldık. Biz mütevazi bir takımız ve mütevazi olmaya da devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlar da bizim için çok önemli. Bu maçı kazandık diye diğer maçları es geçecek durumda değiliz" diye konuştu.

'BARİZ BİR ŞEY YOK'

Bir gazetecinin ligin en çok sarı kart gösterilen maçının oynandığı yönündeki sorusuna yanıt veren Hüseyin Kalpar, "Çok bariz ve bilinçli yapılan şeyler değildi. Daha çok zamanlama hatasından kaynaklı faullerdi. Doğal olarak karşılıyorum. Mesela bizde de Deniz gördü ve çok basit bir sarı kart. Hakemi biraz daha dikkatli dinlese o hatayı yapmamış ve sarı kart görmemiş olur. Demek ki heyecana kapılıyor. Trabzonspor'un gördüğü sarı kartlar haklıydı. Hatta bazı pozisyonlarda kart görmeleri gerekiyordu. Ne olursa olsun her iki takım da centilmence ve Türk futboluna yakışır bir futbol ortaya koydu" dedi.