Süper Lig ekibi dünya yıldızını resmen açıkladı

Süper Lig'in yeni ekibi Alanyaspor, bir dönem üç büyüklerin gündemine gelen Brezilyalı golcü Vagner Love ile her konuda anlaştı.

Süper Lig ekibi dünya yıldızını resmen açıkladı
Süper Lig ekibi dünya yıldızını resmen açıkladı
GİRİŞ 30.08.2016 13:09 GÜNCELLEME 30.08.2016 16:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transferin bitimine 1 gün kala Aytemiz Alanyaspor, Avrupa'da ses getirecek bir transfere imza attı ve Vagner Love ile anlaştı.

Aytemiz Alanyaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kulübümüz Monaco'dan forvet Brezilyalı Vagner Love ile her konuda anlaştı. Vagner Love, bu gece Alanya'ya gelecek ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın kulübümüzle 2 yıllık sözleşme imzalayacak."

Vagner Love daha önce Monaco, Corinthians, Shandong Luneng, CSKA Moskova, Flamengo gibi önemli kulüplerde forma giydi. Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan golcü futbolcu, bugüne kadar 329 maçta 176 gol kaydetti.

Çavuşoğlu: Bu transferden onur duyuyoruz

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir dünya yıldızını Alanya'ya getirmekten, yönetim kurulu olarak büyük onur duyacaklarını söyledi. Çavuşoğlu, "Vagner Love Alanyamızın en güzel şekilde reklamını yapacak. Sahada da takımımıza büyük katkıları olacak. Son derece tecrübeli önemli bir oyuncu. Yarın kendisini resmen Alanyasporlu yapacağız. Ön anlaşmayı önceki gece Monaco'da yaptık. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

YORUMLAR 1
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    ve 47 yasinda Futbol hayatinin zirvesinde olan vagner love gelecek sezon Besiktasin ve Galatasarayin gündeminde yer alacaga benziyor.
    Cevapla