Okan Buruk: En kötü senaryo başımıza geldi

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray maçı sonrası konuştu.

GİRİŞ 06.05.2018 21:59 GÜNCELLEME 07.05.2018 09:58
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Erken iki golün planlarını bozduğunu vurgulayan Okan Buruk, "En kötü senaryo maçın başında yiyeceğimiz goldü. Sonrasında ikinci golü de yedik. Kalemize ilk gelen iki top gol oldu. Sonra oyunun içerisine girmeye başladık. Penaltıyı atsaydık, belki ikinci yarı daha da farklı olabilirdi, beraberliği yakalamak kolay olurdu.

İkinci yarı büyük bölümde baskılı oynadık. Çok fazla pozisyon girdik, rakibi çıkartmadık, birinci golden sonra fırsatlara geldi ama beraberliği yakalayamadık. Oyunun sonlarında pozisyonlar da verdik ama ikinci yarıda topla oynamada yüzde 70'e kadar çıktık." dedi.

Sözlerine devam eden Okan Buruk, "Oyuncularımın performansından mutluyum. Devrede soyunma odasında skoru çevirebileceğimizi konuştuk ama olmadı. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Diğer takımlara da başarılar. Puan alarak rahatlamak istiyorduk ama olmadı. Fenerbahçe ile oynayacağımız Türkiye Kupası Finali'nin ardından lig bizim için devam edecek." diye konuştu.

YORUMLAR 45
  • aydinft 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler gözünüz yeni mi açıldı rakip kaybetmeyince çamur atmayı bırakın, Akhisar'a çok kızdıysanız onu da kupada yenin de ateşiniz sönsün
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada dürüstlük abideliği yapanlar dünkü bursa tiyatrosunu da konuşsunlar. Moussa sow, fırat aydınus a.ş.
    Cevapla
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel yenildiniz tebrikler tiyatro guzel bende eglendim
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Penaltıyı atsaydınız yine gol yer mağlup olurdunuz...
    Cevapla
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler siz kendi maçını zı izlediniz mi hakem sayesinde maç aldınız Akhisar Galatasaray maçını izlemediniz ama burda bol keseden sallayın bu işler masa başında olmuyor sizin Beşiktaş şa yaptınız gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle