Kafkas: Bir Tudor gider bin Tudor gelir

Tolunay Kafkas, Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşmasını değerlendirirken, "Bir Tudor gider, bin Tudor gelir" ifadesini kullandı.

Kafkas: Bir Tudor gider bin Tudor gelir
Kafkas: Bir Tudor gider bin Tudor gelir
GİRİŞ 14.02.2017 18:51 GÜNCELLEME 14.02.2017 18:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşmasını değerlendirirken, "Bir Tudor gider, bin Tudor gelir" ifadesini kullandı.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını başlayan yeşil-siyahlı ekipte haftanın ilk antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kafkas, geçmişte göreve yaptığı Karabükspor'un kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu belirterek, "Hayatım boyunca haddimi aşan şeyler söylememe gayreti içinde oldum. Galatasaray kimi alır, kimi getirir, bu onların tasarrufudur. Ben bu konuda bir şey söylemem. Ama bu olaya iki yönden bakmak lazım. Birincisi, Türk antrenörlerinin hiçbir değerinin olmadığını düşünüyorum bu konu ile ilgili. Çünkü çok kısa bir sürede Türkiye'ye gelip, bu kadar başarılıymış gibi gösterilmek ancak bize mahsus bir iş, onu da biz becerdik. İkincisi de Karabük camiası açısından şunu ifade etmek isterim, tıpkı Akhisar Belediyespor gibi Karabükspor'un da bende çok özel bir yeri var. Bu ayrılığın Karabükspor için ben bir kayıp olduğunu düşünmüyorum. Karabük çok güçlü bir camia. Bir Tudor giden, bin Tudor gelir" dedi.

YORUMLAR 4
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    daha öncede naçizane yazmıştım taş yerinde ağırdır diye.3 -4 maç sonra adamın kovulmayacagini kim garanti edebilir?Riekerink için sezon sonuna kadar devam denilmişti.
    Cevapla
  • ilginç 7 yıl önce Şikayet Et
    150 bin dolara serbest kalır maddesi koymuşlar sözleşmeye ve biri gelip 150 bin doları verip alınca kızıyorlar niyeyse.
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tamamen Galatasaray kulüp yönetiminin Anadolunun sevilen kulübü Karabükspora yapılan bir saygısızlıktır...Mesele teknik mesele değildir. Tudor un 5 maç sonra kovulmayacağına kim garanti verir.???
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam sizi seviyoruz ama mesele birilerinin gidip binlerin gelmesi değil.mesele etik olma meselesi.kulüp başkanını yok sayma meselesi.
    Cevapla