Kafkas: 16 yaşında olmasına rağmen...

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, ilk yarı değerlendirmesinde bulundu.

Kafkas: 16 yaşında olmasına rağmen...
Kafkas: 16 yaşında olmasına rağmen...
GİRİŞ 29.12.2016 12:16 GÜNCELLEME 29.12.2016 12:16

Kafkas, yaptığı açıklamada, ligin ilk 16 haftalık bölümünde zorlu bir süreçten geçtiklerini, bazı sorunlar yaşadıklarını ve iki oyuncuyla yollarını ayırdıklarını bildirdi.

İlk bölümde zorlu bir fikstürlerinin olduğunu kaydeden Kafkas, şöyle konuştu: "İç sahada ligin şampiyon olmuş takımlarının yanı sıra Osmanlıspor ve Konyaspor gibi bu ligin önemli takımlarıyla maçlar yaptık. Ben alınan 20 puanı çok değerli buluyorum. Bu kadro yapısıyla ve bu zorlu süreç adına. İkinci devre önümüz çok açık. 10 günlük çalışma ortamı içerisinde yeni katılan oyuncularımız var ve olacak. Onlarla hem fiziksel hem taktiksel anlamda iyi bir harman yapıp, iyi yerlere gelmeyi düşünüyoruz."

Olcan Adın ve Larsson'u kadrolarına dahil ettiklerini hatırlatan Kafkas, şunları kaydetti:

"Kadromuza katmayı düşündüğümüz diğer 3 oyuncudan 2'si bildiğimiz oyuncu, üçüncüyü de çok sıkı takip ettik. Bizim için çok soru işaretli yok. Takıma ne vereceğini ve ne yapacağını bildiğimiz oyuncular olduğu için içim rahat."

Genç oyuncular arasında Hasan Ali'nin bu şekilde devam etmesi halinde büyük oyuncu olacağına inandığını aktaran Kafkas, "16 yaşında olmasına rağmen Türk futboluna damga vurabilecek, çok özellikli bir oyuncu. Kupa maçlarında şans veriyoruz. Birçok kulübün olduğu gibi sağlıklı altyapımız yok, özellikle tesis konusunda sıkıntımız var. Şu an için tek derdimiz takımı yaşatmak, bu kulübü uzun yıllar ve kalıcı bir Süper Lig takımı yapabilmek." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA