Kaleci Fatih'ten sezon rekoru!

Akhisar Belediyespor, Trabzonspor deplasmanından 1 puanla dönerken geceye damga vuran isim kaleci Fatih Öztürk oldu.

Kaleci Fatih'ten  sezon rekoru!
Kaleci Fatih'ten sezon rekoru!
GİRİŞ 16.10.2016 23:15 GÜNCELLEME 16.10.2016 23:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor Avni Aker'de karşı karşıya geldi. Sezona beklentilerin altına başlayan ve acil galibiyete ihtiyaç duyan iki takımın mücadelesi golsüz sona erdi.

Karşılaşmada Trabzonspor özellikle ikinci 45 dakikada üstünlük golü aradığı bölümde Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih Öztürk üst üste kurtarışlarıyla tam anlamıyla gole geçit vermedi. 29 yaşındaki eldiven yaptığı 10 kurtarış bu sezon Süper Lig'de bir maçta en fazla kurtarış yapan kaleci oldu.

1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a, bordo-mavili kulüpten 2015'te Akhisar Belediyespor'a transfer olan Fatih, Süper Lig'de görev aldığı 7 maçta kalesinde 6 gol gördü.

Ege temsilcisi topladığı 6 puanla 13 sırada yer alıyor.

EN ZORLAYAN ŞUT HANGİSİYDİ?

Maçın ardından konuşan Fatih Öztürk, "Benim öyle özel motivasyonum yoktu. Her maça böyle çıkmaya çalışıyorum. Sezon başından beri belli bir performansa ulaştım. Kaleci şansı mı diyelim, yılların getirdiği mi bir şeyler oluşuyor. Takıma faydalı oluyorum. Umarım gelecek hafta bu kadar kurtarış yapmama gerek kalmaz, arkadaşlar bitirir işi. Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İkinci yarının başında yaptığı kurtarışlarla ilgili olarak ise Fatih, "Bence hiç onları sormanıza gerek yok. Beni en çok zorlayan Okay’ın aşırtmasıydı. İzleyicilere keyifli anlar yaşattıysak ne mutlu bize. Biz bunun için çıkıyoruz. Milli takım için benim de beklentim var. Ama hocamızın doğruları için beklemeye devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR 2
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzonda iken neden böyle o ynamiyordun?ihanet bu olsa gerek.
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    yav devleşmek için bizim maçı mı bekledin
    Cevapla