Cihat Arslan'dan Beşiktaş'a gözdağı

Cihat Arslan, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, "Beşiktaş'a saygı duyuyoruz ama sahada kazanmak için olacağız." dedi.

Cihat Arslan'dan Beşiktaş'a gözdağı
Cihat Arslan'dan Beşiktaş'a gözdağı
GİRİŞ 19.04.2016 21:10 GÜNCELLEME 19.04.2016 21:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akhisar Belediyespor, 1 günlük iznin ardından, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Arslan, Bursaspor karşısında aldıkları galibiyetin Beşiktaş maçı öncesinde takıma moral verdiğini kaydetti.

Beşiktaş gibi çok önemli bir takımla yapacakları maça odaklandıklarını belirten Arslan, şunları söyledi:

"Beşiktaş sadece bir takım değil çok önemli bir camia. Şampiyonluğunda en güçlü adaylarından birisi. Çok önemli bir rakip olarak görüyoruz ama çekinmiyoruz da, korkmuyoruz da, sadece saygı duyuyoruz. Biz de ilk maçta kazanmıştık, bizim hedefimiz ikinci maçı da kazanmak. Sadece kendimiz için kazanmak. Sonrasına baktığımızda kaybetmeyi hayal bile etmiyorum. İddialı da olmak istemiyorum, sadece mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş takımının yerli yabancı uyumu, teknik direktörle beraber muhteşem. Taraftar uyumu çok üst seviyede. Bence şampiyonluğa çok aç bir takım. Çok zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor."

Gazetecilerin Avrupa Kupası'na yönelik sorusu üzerine rakiplerinin kendilerinden çok avantajlı konuma geçtiğini ifade eden Arslan, kimlik mücadelesi verdiklerini ligde sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını vurguladı.

YORUMLAR 1
  • .... 7 yıl önce Şikayet Et
    göreceğiz kazanmak içinmi oynuyacaksın yoksa 11 kişi defans yapacaksın.
    Cevapla