Rodallega'nın en sevdiği Türk yemeği...

Akhisar Belediyespor'un bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu unvanını eline geçiren Hugo Rodallega, ilginç açıklamalar yaptı.

Rodallega'nın en sevdiği Türk yemeği...
Rodallega'nın en sevdiği Türk yemeği...
GİRİŞ 31.03.2016 13:29 GÜNCELLEME 31.03.2016 13:35

Bu sezon attığı 15 golle takımına katkıda bulunan Hugo Rodallega, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 5 haftada galip gelememelerine rağmen bu sezon başarılı olduklarını söyledi.

Bu sezon kendi performansından memnun olduğunu kaydeden Rodallega, "Golcü futbolcuyum ve buraya gol atmak için geldim, kendimden bu performansı bekliyordum. Her gün antrenmanlarda kendimi zorluyorum çünkü ben bir golcüyüm ve takımıma gol atarak katkı vermek istiyorum." ifadesini kullandı.

Rodallega, Türkiye'ye gelirken Akhisar Belediyespor hakkında fazla bilgisinin olmadığını ancak Custodio ve Douglao'nun olumlu düşüncelerinin buraya gelmesine etkili olduğunu kaydetti.

"Üst sıralara tutunmamız gerekiyor"

Kolombiyalı futbolcu, bu haftaki rakipleri Antalyaspor'un güçlü oyunculardan kurulu bir kadrosunun bulunduğunu belirtti.

Antalyaspor'un son haftalarda iyi sonuçlar aldığını vurgulayan Rodallega, "Eto'o gibi Süper Lig'in en iyi oyuncularından birine sahipler. Onlara saygı duyuyoruz ama kendimizi düşünmek zorundayız. Galibiyet alıp, üst sıralara tutunmamız gerekiyor." dedi.

Türkiye'yi seviyorum

Akhisar Belediyespor'un başarısına odaklandığını kaydeden Rodallega, Türkiye'de mutlu olduğunu ifade etti.

Kalan maçlara konsantre olduklarını anlatan golcü futbolcu, "Gelecekte ne olur bilinmez ama sezon bittiğinde kulüp başkanı ve menajerimle oturup değerlendiririz. Şu anda sadece çalışmayı düşünüyorum. Türkiye'de mutluyum" diye konuştu.

"Ailem mutlu olursa ben de mutlu oluyorum"

Bir süre önce bir kız çocuğu dünyaya gelen Rodallega, ailesinin İzmir'i çok sevdiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Kolombiya'da İzmir'e benzeyen bir şehirde yaşıyorduk. Daha önce İngiltere'de Londra ve Manchester gibi kentlerde yaşadım. Her zaman ailem için en iyisini tercih ediyorum. Onların mutlu olması benim için önemli. Ailem mutlu olursa ben de mutlu oluyorum. Boş vakitlerimde ailemle vakit geçirmeyi seviyorum. Birlikte olmayı seviyoruz."

Rodallega, Türk yemeklerinden en çok acısız kebabı sevdiğini, özellikle Gaziantep'te yediği bir dürümün tadını unutamadığını kaydetti.