Akhisar'dan açıklama: Vicdanımız çok rahat

Eskişehirspor maçında attığı son gol tartışmalara neden olan Akhisar Belediyespor'un Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar açıklama yaptı.

Akhisar'dan açıklama: Vicdanımız çok rahat
Akhisar'dan açıklama: Vicdanımız çok rahat
GİRİŞ 14.03.2016 16:07 GÜNCELLEME 14.03.2016 16:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, 3-3 sona eren Eskişehirspor maçında attıkları beraberlik golünde sportmenliğe aykırı bir durum olmadığını belirterek, “Vicdanımız çok rahat” dedi. Golden sonra saha içinde tartışmalar yaşanırken protokol tribününde pozisyonu yayıncı kuruluşun kamerasından tekrar tekrar izlediklerini dile getiren Avşar, şunları söyledi:

“Bu durumu saha içindeki yöneticimizin telefonundan teknik direktörümüz Cihat Arslan’a da ilettik. Hocamıza ortada bir haksızlık olmadığını söyledik. O da Eskişehirsporluların ‘Kalenizi açın, gol atalım’ talebini kabul etmedi. Bu arada onca baskıya rağmen hakem Barış Şimşek de çok iyi maç yönetti. Cihat Hoca maçtan sonra da çok üzgündü ama sonuçta vicdanımız çok rahat. Ayrıca kamuoyundaki yorumlar da bizim haklı olduğumuz yönünde.”

YORUMLAR 2
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Golde hata yokta ... Ancak adamlar su içiyordu bu davranış size yapılsaydı ne olacaktı.inşallah daha kötüsü size yapılır.Adamsın şota..
    Cevapla
  • adam 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan hain gibi gidip gol atiyorsunuz kural hatasi olmayabilir ama etikmi bu atilan gol hani durustluk hani mucadele hani alin teri utanmaz herif bide icimiz rahat demis
    Cevapla