Cihat Arslan: Bugünü keşke yaşamasaydım!

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan Eskişehirspor mücadelesi sonrası konuştu.

Cihat Arslan: Bugünü keşke yaşamasaydım!
Cihat Arslan: Bugünü keşke yaşamasaydım!
GİRİŞ 13.03.2016 17:36 GÜNCELLEME 13.03.2016 17:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Herkesin, kendi açısından değerlendirdiğinde haklı olduğunu dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

"Bugün en zor durumda olan bendim. Pozisyon hatası ya da yanlışlık, haksız kazandığımız bir gol var mı, bunu karara bağlamam gerekiyordu. 2-3 dakikayı şöyle değerlendirdik. Futbolcularıma, 'Haksız bir şey elde ettik mi?' diye sordum. Onlar da topun bizde olduğunu, hakemin bizde olan topu oynattığı ve gol attıklarını söyledi. Kulüp başkanımı ve yönetim kurulunu aradım, durumu anlattım. Samet Hoca da kendi cephesinden haklıdır. 'Hocam ya kahraman ya da puan çalan adam olacaksın' dedi. Yönetim kurulunu aradım, yayıncı kuruluştan görüntüyü izledim, yardımcı hocalarıma sordum. Takımın gol yemesini söyleyecektim. Yönetim kurulunu aradım, onlar da haksız olmadığımızı söylediler. Herkesin ortak vicdanı yönünde karar aldık. Pozisyonu izleyince suçlu olduğumuzu zannetmiyorum."

Cihat Arslan, Eskişehirspor'da 20 yıl önce futbol oynadığını hatırlattı. Eskişehirspor için de ter döktüğünü söyleyen Arslan, "Benim için çok ağır bir karar oldu ama yarışan farklı takımlar da var. Bugünü keşke yaşamasaydım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • derresd 8 yıl önce Şikayet Et
    birbirini kollayan takım olmaktan vazgeçilmeli...Avrupa liglerine bakın düşen takımlara karşı çatır çatır gol yağdırıyorlar
    Cevapla
  • asdfgg 8 yıl önce Şikayet Et
    sen 1gol yesen ne olacakti yaa kume mi duseceksiniz
    Cevapla