'G.Saray ile yarışmamız için önemli galibiyet!'

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'G.Saray ile yarışmamız için önemli galibiyet!'
'G.Saray ile yarışmamız için önemli galibiyet!'
GİRİŞ 07.02.2016 17:46 GÜNCELLEME 07.02.2016 17:46

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Üst sıralarda tutunma adına önemli bir maç kazandık" dedi.

Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Trabzonspor'u kupada yendikleri maçın ardından lig müsabakasının daha zor geçeceğini tahmin ederek sahaya çıktıklarını söyledi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"Kulübümüz için çok güzel bir gün. 33 puana ulaştık. Üst grupta kalmak için önemli bir karşılaşmayı kazandık. İlk 2 sıradaki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ayrıştığı ligde biz de Galatasaray, Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve Torku Konyaspor'la yarışmamız için önemli bir galibiyet aldık. Zeminde sorun vardı, hava soğuktu. İki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Zaten oyunda kalite beklemiyordum. Trabzonspor'u üste üste 2 kez yenmek önemli bir işti. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum."

Arslan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'la tarihi bir maça çıkacaklarını hatırlatarak artık o karşılaşmaya hazırlanmak zorunda olduklarını kaydetti.

Lig maçının kupa müsabakasına göre daha zorlu geçtiğini kaydeden Arslan, "Statta 5 günde 4 maç oynanıyor. Oyunun ve topun kontrolü zordu, biz iyi zeminlerde daha iyi oynuyoruz. Zaten kupa maçının ardından saha zemininde iyileştirmeler yapılacak" ifadesini kullandı.

Arslan, kupada çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı yenmek istediklerini belirterek, "Galatasaray ligde sıkıntılı olduğu için kupada her şeyini ortaya koyacaktır. İlk maçı burada oynayacağız, kazanıp ikinci müsabakaya avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Biz kazanmak için sahada olacağız. O formayı kim giyerse giysin gerekli mücadeleyi gösterecektir" diye konuştu.