Arslan: Her rakibi yenebiliriz

Cihat Arslan, Süper Lig'in 10. haftasında 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Arslan: Her rakibi yenebiliriz
Arslan: Her rakibi yenebiliriz
GİRİŞ 30.10.2015 22:17 GÜNCELLEME 30.10.2015 22:17

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Süper Lig'in 10. haftasında 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Arslan, maçın ardından yapılan basın toplantısında, rakiplerinin çok önemli oyuncuları bulunduğunu ve Beşiktaş mağlubiyetinin ardından bu maça daha çok önem vereceklerini bildiklerini belirtti.

Karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Arslan, oynadıkları son 5 maçta topladıkları 13 puanının önemli bir gösterge olduğuna dikkati çekti.

Kadro yapısı ve maliyet olarak ligin en mütevazi kulübü olduklarını kaydeden Arslan, "Takım bütünlüğünü sağladığımız ve koruduğumuz zaman, her rakibi yenebilecek kapasitemiz var. Ama ondan uzaklaşırsak bu ligde herkes bize ceza kesebilir, onu da biliyoruz. Haddimizi bilmemiz gerekiyor. Çocukların gayreti ve Allah'ın lütfuyla çok büyük işler başarıyoruz. Bu çok önemli" diye konuştu.

Bir sistem üzerinde durduklarını ifade eden ve kendisine tepki gösterenleri anlamakta zorluk çektiğini söyleyen Arslan şöyle devam etti:

"Ben dünyanın en iyi teknik direktörü değilim. Hatalarım, kusurlarım var. Ben bu takımla birlikte büyümeye çalışıyorum. Biz birbirimizi yiyerek büyüyemiyoruz. Maçın 20. dakikasında, son 5 maçında 3 puan almış bir takıma, hocasına neden küfür edilir bunu anlamıyorum. Bu kişi ruh sağlığından yoksun herhalde. Biz sadece hizmet ediyoruz. Daha 19 yaşında parasız pulsuzken, çamurların içindeyken, yatacak yer yokken ben bu takımdaydım. Her pozisyonda hata yapan oyuncuyu çıkartırsam, bize 80 tane oyuncu lazım. Bu serzenişimi de lütfen kimse yanlış anlamasın. Bütün camia değil, 3-5 kişi ama rica ediyorum. Herkesin ailesi var, çocuğu var. Alkış beklerken küfürü biz hak etmiyoruz."

-Antalyaspor Cephesi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Akhisar Belediyespor karşısında puan almak için çalıştıklarını ancak amaçlarına ulaşamadıklarını söyledi.

İlk devre yakaladıkları 3 pozisyonu değerlendiremediklerini, Akhisar Belediyespor'un ise bir pozisyonda golü bulup, devreyi 1-0 önde kapadığını söyleyen Göksu, "İkinci devre oyunda dengeyi kurduk diye düşünüyorum. İki takım için de müsabakanın hakkı beraberlikti. Ama son dakikalarda gelen gol Akhisar Belediyespor'a yaradı ve onlar kazandı. Şapkamızı önümüze koymamız lazım. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Önümüzde Kayserispor maçı var, orada telafi yoluna gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu.