Akhisar Belediyespor'da büyük gurur!

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de konuk edeceği Antalyaspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başladı.

Akhisar Belediyespor'da büyük gurur!
Akhisar Belediyespor'da büyük gurur!
GİRİŞ 27.10.2015 15:38 GÜNCELLEME 27.10.2015 15:38

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Cihat Arslan, Çaykur Rizespor maçında özellikle ilk yarıda hata yapmadan istekli ve özverili bir oyun ortaya koyduklarını, aldıkları 3 puanın çok değerli olduğunu  belirtti. 
 
Süper Lig'de her puan ve galibiyetin ayrı bir sorumluluk getirdiğini  vurgulayan Arslan, bunun bilinciyle hareket ettiklerini ve Antalyaspor maçına  odaklandıklarını söyledi. 
 
Antalyaspor'un Beşiktaş karşılaşmasından farklı mağlubiyetle  ayrılmasının kendileri için dezavantaj olduğunu ifade eden Arslan, "Maddi anlamda  bizim çok üstümüzde bir takım. Antalyaspor'un hücum organizasyonları  geliştirebilecek çok etkili oyuncuları var. Beşiktaş maçı nedeniyle karşımıza  motivasyon anlamda çok güçlü bir takım çıkacaktır. Çok zorlu bir maç olacağının  farkındayız. Ancak biz de kendi evimizdeki namağlup unvanını bırakmayı  düşünmüyoruz. Hazırlıklarımızı bütün ciddiyeti ile devam ettireceğiz. İnşallah  yakaladığımız bu başarılı süreci hep beraber devam ettiririz" diye konuştu. 
 
Ligin ikinci devresinde kabus yaşamamak için ellerinden gelen gayreti  göstereceklerini aktaran Arslan, "Şu anda  takım olarak çok iyi noktadayız.  Türkiye'nin en güçlü takımlarının yer aldığı ligde, maddi anlamda en düşük  bütçeye sahip bir takımın 4. sırada olmasının büyük bir başarı olduğuna  inanıyorum" dedi. 
 
Taktik ağırlıklı antrenmana hafif sakatlığı bulunduğu bildirilen Hugo  Rodallega katılmadı.