Akhisar Belediyespor'da golcü krizi

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında pazar günü deplasmanda Torku Konyaspor'la mücadele edecek Akhisar Belediyespor'da golcü krizi büyüyor.

Akhisar Belediyespor'da golcü krizi
Akhisar Belediyespor'da golcü krizi
GİRİŞ 14.08.2015 16:12 GÜNCELLEME 14.08.2015 16:12

Bruno'nun sağ ayak iç yan bağlarındaki sakatlığın sürmesi, babasını kaybeden Hugo Rodallega'nın moralsiz ve antrenmansız olması yetmezmiş gibi LuaLua'nın da sakatlanması, kurmayların keyfini iyice kaçırdı.

Antrenmanda dizine aldığı darbeyle sakatlanan LuaLua'nın 2 gündür salonda çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Torku Konyaspor maçında Bruno ve Rodallega'dan yararlanamayacak olan yeşil-siyahlılarda LuaLua'nın da durumunun belirsiz olduğu öğrenildi. Takımındaki 3 golcüsünden verimi alamayacak olan teknik direktör Cihat Arslan'ın elinde ise tek koz olarak Hasan Kabze kaldı.

BAKLAVA ZİYAFETİ

Akhisar Belediyespor'da Torku Konyaspor maçı öncesi geri sayım başlarken son antrenmanı ziyaret eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, futbolculara baklava ziyafeti verdi. Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'le de görüşen Muhammet Akyol, yeşil siyahlıları ilçenin düşman işgalinden kurtuluş etkinliklerini düzenleyecekleri 5 Eylül günü, Gördes Belediyespor için yaptıkları stadın açılışına davet etti.