Akhisar Belediyespor transfere hız verdi

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, mevcut kadroyu 7-8 oyuncuyla güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor transfere hız verdi
Akhisar Belediyespor transfere hız verdi
GİRİŞ 26.06.2015 22:20 GÜNCELLEME 26.06.2015 22:20

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, mevcut kadroyu 7-8 oyuncuyla güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Arslan, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi üyelerinin ziyaretinde, geçmişte formasını da giydiği Akhisar Belediyespor'da başarılı olacağına inandığını belirtti.

Yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Arslan, "Mevcut kadroyu, 7-8 oyuncu ile güçlendirmeyi düşünüyoruz. Bazı oyuncular ile temas halindeyiz. Bu sezon, yabancı oyuncu sınırlamasının kalkması nedeniyle bütün takımlar için çok zorlu bir sezon olacak. Biz de bu zorlu sezondan başarıyla çıkmak için çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

Arslan, Bilal Kısa'nın Galatasaray ile anlaşmasının kendilerini üzdüğünü dile getirerek, "Bilal Kısa'nın önümüzdeki sezon da bizimle olmasını isterdik ama o Galatasaray'ı tercih etti. Umuyoruz ki, başarılı olur. Bilal Kısa'nın yerini doldurmak için 2 futbolcu ile görüşme halindeyiz" ifadelerini kullandı.

Cihat Arslan, ziyaret sırasında, forma giydiği 1989-1990 sezonunda Akhisar Belediyespor'da başkanlık yapan Halil İbrahim Doğan'a sarılıp, eski başkanının elini öptü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL