Cihat Arslan 25 yıl sonra Akhisar'a döndü!

Akhisar Belediyespor'la el sıkışan Cihat Arslan, yeşil siyahlı kulübe 25 yıl sonra teknik direktör olarak dönmeye hazırlanıyor.

Cihat Arslan 25 yıl sonra Akhisar'a döndü!
Cihat Arslan 25 yıl sonra Akhisar'a döndü!
GİRİŞ 14.06.2015 15:46 GÜNCELLEME 14.06.2015 15:46

Akhisar Belediyespor'da 1989-90 sezonunda forma giyen Cihat Arslan, ardından Karşıyaka'ya, oradan da Galatasaray'a transfer oldu. O dönem 3'üncü Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor ile Cihat Arslan'ın yolu 25 yıl sonra Süper Lig'de kesişti. Adı daha önce de eski kulübüyle anılan Cihat Arslan, bu hafta sözleşme imzalayıp işbaşı yapacak. Büyük heyecan yaşadığını söyleyen Cihat Arslan, şöyle konuştu:

"Kariyerime Süper Lig'de devam etmek istiyordum ve bunu hiçbir kulüpten teklif almadan önce Balıkesirspor yönetimine söyledim. PTT 1'inci Ligi'nde kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Önüme önemli bir fırsat çıktı. Akhisar Belediyespor, yakından tanıdığım, futbolcu olarak görev yaptığım bir kulüp. Teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Henüz işin maddi boyunu görüşmedik. Kış döneminde Brezilya ve Avrupa'yı gezip futbolcu portföyü oluşturmuştum. Başarı çıtasını yükseltmek istiyorum."