Carlos kafaları karıştırdı: İple çekiyorum

Adı Fenerbahçe ile de anılan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, açıklamalarıyla kafaları karıştırdı.

Carlos kafaları karıştırdı: İple çekiyorum
Carlos kafaları karıştırdı: İple çekiyorum
GİRİŞ 26.05.2015 14:31 GÜNCELLEME 26.05.2015 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

"Umarım Akhisar Belediyespor gelecek yıl iyi bir sezon geçirir" diyen Brezilyalı teknik adam, "Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Akhisar'da beni iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanarak veda eder gibi konuştu.

Yeşil siyahlı takıma devre arasında gelen ve 11 transferle kadroda revizyona giden eski ünlü futbolcu, "Bazı oyuncuların tavırlarını beğenmiyorum. Hedefi olmayan futbolcuların lig sonuna doğru performansları düşüyor. Yeni sezon planlamalarına başlanması gerekir" dedi.

Roberto Carlos'un adı futbolcu olarak forma giydiği Fenerbahçe'yle de anılırken Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, "Eskişehir'le oynayacağımız son maç bitiminde hocamızdan yeni sezon raporu alacağız" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Sakın haaaaaa, bu hoca moca değil, F.Bahçe'den intikam almak için motive olduğunu onda biri kadar GS ye direnmedi bile!!!! Aziz Yıldırım gitmeden düzelmez bu işler!!!
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kendi HOCA olarak çok başarılı birisi de :(
    Cevapla