F.Bahçe şampiyon olamazsa yeni hoca...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın durumu belirsizliğini korurken Roberto Carlos'tan sürpriz bir açıklama geldi.

F.Bahçe şampiyon olamazsa yeni hoca...
F.Bahçe şampiyon olamazsa yeni hoca...
GİRİŞ 13.05.2015 15:11 GÜNCELLEME 13.05.2015 15:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalyan basınına bir röportaj veren Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması halinde sarı-lacivertlilerin başına geçme ihtimali bulunduğunu söyledi.

FENERBAHÇE'YE AÇIK KAPI BIRAKTI

Brezilyalı teknik adam, "Fenerbahçe'nin başına geçebileceğiniz konuşuluyor" şeklinde yöneltilen soruyu, "Fenerbahçe şampiyon olamazsa ihtimaller arasında var. Çeşitli teklifler geliyor. Sezon sonunda bakacağım. Şu anda Akhisar Belediyespor çok iyi bir deneyim. Geçen sezon Sivasspor'u 4. bıraktım. Akhisar ile ligi en iyi sırada tamamlayarak değerlendirmelerimi yapacağım" dedi.

EN ÇOK INTER'İ İSTİYOR

Bir gün Inter'in başında olmak istediğini açıklayan Roberto Carlos, "Inter'i çalıştırmak isterim. Bir zamanlar Serie A'da büyük rekabet vardı. Önceden Inter, Roma, Lazio, Milan ve Parma'nın rekabetini görüyorduk ama şu anda Juventus yalnız kaldı. Milan'ın büyük problemleri var. Inter'in gelecek sezonda Roberto Mancini ile daha iyi olacağını umuyorum. İtalya'ya teknik direktör olarak geri dönmeyi arzuluyorum. Gelecek yıl bile kendimi Serie A'da çalışmaya hazır hissediyorum" dedi.

YORUMLAR 3
  • Adem Kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Gittiği takımları batırdı. Futbolculuğuna söz yok ama teknik adamlığı sıfırın altında.
    Cevapla
  • orhan aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden ayrılırken etmediği laf kalmadı simdi fbye teknik direktör olacak vay be :)
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Para Para Para, Varlığı bir dert, Yokluğu yara
    Cevapla