5-1'lik galibiyete Roberto Carlos yorumu

Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos, Kardemir Karabükspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

5-1'lik galibiyete Roberto Carlos yorumu
5-1'lik galibiyete Roberto Carlos yorumu
GİRİŞ 14.03.2015 17:30 GÜNCELLEME 14.03.2015 17:30

Süper Toto Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor'u 5-1'lik farklı skorla geçen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos, "Farklı galibiyetin dışında sonuç önemli değil, oynanan oyun beni mutlu etti" dedi.

Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına kendisine şans getirdiğini söylediği kızı Manuela ile katıldı.

Kasımpaşa maçından sonra iyi bir galibiyet aldıklarını kaydeden Carlos, "Manuela, şans getiren tılsımımı getirdim. Öncelikle takımımı buradan kutlamak istiyorum. Farklı galibiyetin dışında sonuç önemli değil, oynanan oyun beni mutlu etti. Kasımpaşa maçından sonra iyi bir galibiyet geldi. Benim düşüncem Akhisar Belediyespor iyi yolda gidiyor" dedi.

Gekas hakkındaki soru üzerine Carlos, "Ben zaten Gekas ile dün kampta konuşmuştum. İkinci yarı şans verebileceğimi söylemiştim. Daha az süre oynarsa daha faydalı olacağını düşündüğümü söyledim. Oyuna girdi ve gerekeni yaptı" dedi.

Carlos, Bilal Kısa'yı oyundan neden çıkardığına ilişkin soruyu ise sporcunun kahvaltıda az yemek yediği için kan şekerinin düştüğünü belirterek "Sabah veya daha erken saatlerde oynayacağımız maçlar öncesinde futbolculara vitamin yüklemesi yapacağız" şeklinde yanıtladı.