Gekas golü unuttu

Akhisar Belediyespor, Sivasspor'a 2-0 yenilerek ateş çemberine bir adım daha yaklaşırken takımın en önemli gol silahı Gekas'da suskun kaldı.

Gekas golü unuttu
Gekas golü unuttu
GİRİŞ 08.02.2015 14:25 GÜNCELLEME 08.02.2015 14:25

Sezona fırtına gibi başlayıp art arda attığı gollerle takımını zirveye taşırken, kendisi de krallık yarışında ilk sıraya yükselen Yunanlı golcü, forma giydiği son 6 lig ve 3 kupa maçında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı. 

Son kez 13 Aralık 2014'te Manisa'daki Gençlerbirliği randevusunda topu 3 direk arasından geçiren Gekas'ın hasreti 57 güne çıkarken, Yunanlı futbolcunun gol atamadığı 6 maçlık periyotta yeşil siyahlı ekip sadece 2 puan alabildi.

Sezon başındaki müthiş formuyla krallık yarışında haftalarca zirvede yer alan usta golcü, son dönemde Fernandao, Cardozo, Burak Yılmaz gibi futbolcuların gerisinde kaldı. Teknik heyetin moral bozukluğu içinde olan Gekas'a hafta boyunca moral yüklemesi yapacaği bildirildi.

SAVUNMA ALARMI

Medicana Sivasspor yenilgisiyle galibiyet hasreti 13 maça çıkan Akhisar Belediyespor'da savunmada dağınıklık, teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Yeşil siyahlı ekip, son 5 lig müsabakasında kalesinde 13 gol görürürken, teknik direktör Robetro Carlos'un Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor maçında orta saha ve defans kurgusunda değişikliğe gidebileceği öğrenildi. Medicana Sivasspor yenilgisini basit savunma hatalarına bağlayan Brezilyalı teknik adam, "Kolay gol yiyoruz. Bunun önlemini almak zorundayız" dedi.