'Seneye Şampiyonlar Ligi'ne gideriz'

Akhisar Teknik Direktörü Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Trabzonspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Seneye Şampiyonlar Ligi'ne gideriz'
'Seneye Şampiyonlar Ligi'ne gideriz'
GİRİŞ 03.02.2015 23:11 GÜNCELLEME 03.02.2015 23:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Trabzonspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Carlos, Bu sene "UEFA Avrupa Ligi'ne gideriz. Bir sonraki sene de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gideriz" dedi.

Carlos, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için önemli bir mücadele alanı olduğunu, ancak istediklerini alamadıklarını ifade etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Carlos, maçı kaybetmelerinde Gekas'ın penaltı kaçırması da dikkate alındığında oyuncuların psikolojik durumlarının etkili olup olmadığının sorulması üzerine, "Gekas penaltıyı kullandı, top kaleciden döndü, tekrar şansını denedi ama olmadı. Aramızda herhangi bir problem yok. Bundan sonra daha da rahat olacak bizim için. Sadece pazardan pazara maçlar olacağı için futbolcuların daha fazla dinlenme şansı olacak. Futbolculara felsefemi ve sistemimi göstermek için daha çok fırsatım olacak. Aslında görevim bugünden itibaren başlıyor" şeklinde cevap verdi.

Carlos, ligde eski takımı Sivaspor karşısında oynayacakları maça ilişkin bir soru üzerine, "Şu anda Akhisar Belediyespor'un hocasıyım. Sivas'ta 1,5 yıl içerisinde çok iyi günlerimiz geçti. Oradan ayrılmak istedim çünkü bazı şeyler istediğim gibi gitmiyordu. Bu hafta Akhisar Belediyespor ile oraya kazanmaya gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

"TRANSFERDE AVRUPA HEDEFİYLE HAREKET EDİYORUM"
Carlos, Akhisar Belediyespor'un 11 oyuncu transferi yapmasına ilişkin yapılan eleştirilerin hatırlatılması üzerine de göreve geldiğinde takımda kaliteli futbolcuların olduğunu, ancak kendisinin Akhisar Belediyespor'a kazanma arzusu daha fazla olan futbolcular getirdiğini ifade etti.

Takıma yapılan takviyelerin hazırlık olarak görülmesi gerektiğini dile getiren Carlos, "Sezon sonunda takımı Avrupa kupalarında görmek istiyorsam kaliteli futbolcular getirmem gerekiyor. Bu hem Akhisar Belediyespor'un geleceği için iyi bir yatırım. Bu sene UEFA Avrupa Ligi'ne gideriz. Bir sonraki sene de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gideriz. Ben başarılı olmak için buradayım. Sadece ligde kalabilmek için gelmedim. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı yarışacağız. Şimdiden size söz veriyorum, Akhisar Belediyspor daha yukarılarda olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 2
  • rcevahir 9 yıl önce Şikayet Et
    ne diyor bu...yazık ya hakıkaten yazık...adam kümeye gidiyor söylediği şeye bak...bunu birde fonluyoruz..
    Cevapla
  • Kaan 9 yıl önce Şikayet Et
    yazik.. sonra neden taraftar iki maglubiyetten sonra gelmez diye söylenirler. eger planlama dogru olmaz ise ve hedefler anormal olursa beklenti de hayal kirikligi da bir o kadar büyük olur
    Cevapla