Akçay: Oyunla bağdaşmayan bir skor

Akhisar Belediyespor'da Reşit Akçay, düşündüklerini sahaya yansıtmalarına rağmen oyunla bağdaşmayan bir sonucun çıktığını söyledi.

Akçay: Oyunla bağdaşmayan bir skor
Akçay: Oyunla bağdaşmayan bir skor
GİRİŞ 21.12.2014 21:25 GÜNCELLEME 21.12.2014 21:25

 Beşiktaş'a 3-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Reşit Akçay, düşündüklerini sahaya yansıtmalarına rağmen oyunla bağdaşmayan bir sonucun çıktığını söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Reşit Akçay, Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Reşit Akçay, "Düşündüğümüzü sahaya yansıtmaya çalıştık. Karşımızdaki ise önemli bir takım olan Beşiktaş. Kadro derinliği olan bir takım. Ama oyunla bağdaşmayan bir skor. Bazı fırsatları değerlendirmede geride kaldık. Bazı faktörler rol aldığı söyleniyor ama ben onlarla ilgilenmiyorum. Bence biz düşündüklerimizin çoğunu sahaya yansıttık ama Beşiktaş kazandı. Rakibimizi tebrik ediyorum" dedi.

"Sonuçta bizim gücümüz belli" diyen Reşit Akçay, "Kümeye oynayan ve çabalarını buna göre gösteren bir ekibiz. Erken strese girecek bir durum yok. 17 puanımız var altımızda bir kaç takım var. Ama bu puanların yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bunun için çabalayacağız. Rize daha sonra Sivas'la oynayacağız, daha sonra da devre geliyor. Puanlar kazanabiliriz" diye sözlerini bitirdi.