Süper Lig ekibinde sürpriz istifa!

Akhisar Belediyespor'un başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu görevini bıraktığını açıkladı.

Süper Lig ekibinde sürpriz istifa!
Süper Lig ekibinde sürpriz istifa!
GİRİŞ 01.05.2014 16:00 GÜNCELLEME 01.05.2014 16:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon sonu görevinden ayrılacağını açıklayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, milli takımdaki görevi nedeniyle bu kararı aldığını bildirdi.

Hamzaoğlu, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, her güzel başlangıcın mutlaka bir sonu olduğunu, 3 yıldır Akhisar Belediyespor'da devam eden teknik direktörlük görevinden sezon sonunda ayrılacağını söyledi. Bu süre içinde desteklerini esirgemeyen Akhisarlılara teşekkür eden Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Bu ayrılığı gönül bağı kopması olarak değerlendirmeyelim. Bilindiği gibi milli takım görevi bize iletildi, bu kutsal görev neticesinde bu şekilde bir karar almak bizim için kaçınılmaz oldu. Bütün ayrılıklar hep böyle olsun diyorum. Bu kararı şimdi açıklamamızın nedeni, kulübümüzün geleceğini düşünerek, yeni hocanın şimdiden gelme ihtimali olması ve takımı tanıma süreci oluşması açısındandır. Ben başkanımıza, belediye başkanımıza, yönetim kurulumuza ve tüm çalışma arkada bize gösterdikleri yakın dostluktan ötürü teşekkür ediyorum. Bir maçta çok güzel bir pankart vardı, 'tuttuğumuz değil tutulduğumuz takım' diye. Akhisar Belediyespor da benim için gerçekten de 'tutulduğum takım'dır. Bu kararımız hepimiz için de hayırlı olsun."

Akhisar Belediyespor'dan açıklama

Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, 2011 yılı mart ayından bu yana çalıştıkları Hamza Hamzaoğlu'nun, milli takımdaki görevi tercih etmesi sebebiyle onunla konuşarak, bu sezon sonunda yollarını ayırmayı kararlaştırdıkları belirtildi.

Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyespor tarihine geçecek ve unutulmayacak başarılar yaşattığının vurgulandığı açıklamada, "Yine başarılı olacağına inandığımız ve bu kez milli takım milli görevinde alkışlayacağımız yeni futbol kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Bu adami gs'a getirin yada lucescu ikisinden birisini!!
    Cevapla