Akhisar Belediyespor hedef büyüttü

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yarın Bursaspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''Kupada yarı final oynamayı çok istiyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor hedef büyüttü
Akhisar Belediyespor hedef büyüttü
GİRİŞ 11.02.2014 14:38 GÜNCELLEME 11.02.2014 14:38

Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 4-2 galip tamamladıkları Trabzonspor maçının kendileri açısından çok iyi geçtiğini, 4-2'lik bir skor beklemediklerinin ancak sergiledikleri iyi oyunun karşılığında böyle bir sonuç aldıklarını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Bursaspor'la önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Kazanırsak kupada yarı final oynayacağız, bunu da çok istiyoruz, ama bunu olmazsa olmaz olarak da görmüyoruz. Her zaman Takım oyunu ön planda. Oyuncularımız burada rahat ve huzurlu. Hepsi de Akhisar Belediyespor için elinden geleni yapıyorlar. Burada mutluyuz, bu mutluluk da bize başarı getiriyor. İnşallah bu başarıları devam ettiririz."

Bilal Kısa dışında eksik futbolcu bulunmayan Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Akhisar Belediyespor kafilesi akşam üstü kara yoluyla Bursa'ya gidecek.

KAYNAK: AA