Hamzaoğlu: Dört golle kazanmak güzel oldu

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezon deplasmanda gol atamadıklarını fakat son maçta Kasımpaşa'yı 4 golle kazanmalarının güzel olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu: Dört golle kazanmak güzel oldu
Hamzaoğlu: Dört golle kazanmak güzel oldu
GİRİŞ 27.12.2013 22:45 GÜNCELLEME 27.12.2013 22:45

Takımının deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısında konuşan genç teknik adam, "Gerçekten çok keyifli bir maç oldu. İkinci golü bulana kadar zor geçti. Deplasmanda golümüz yoktu son maçta 4 golle kazanmak güzel oldu. İlk yarıyı 25 puanla kapattık. İkinci yarıya daha güvenli başlamayı umut ediyoruz. Hem kupa hem de lig maçlarında gidebildiğimiz yere kadar yüreyeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Bir gazetecinin 'Sezon sonunda A Milli Takım teknik ekibine katılacak mısınız?' sorusuna Hamza Hamzaoğlu, "Şu anda böyle düşüncemiz yok. Karar vermiş değiliz. Mayıs'a kadar devam edeceğiz. Şu anda Fatih Terim ve Federasyon'dan teklif gelmedi. Mayıs'a kadar böyle devam edeceğiz. Mayıs'a kadar bu konuyu düşünmüyoruz." diye cevap verdi.

Basın toplantısına katılan Bilal Kısa ise "İlk yarıda deplasmanda gol atamama ve galibiyet sıkıntımız vardı. Bunun stresi üzerimizde vardı. Geçen hafta kendi sahamızda Sivasspor'u yenip moral bulmuştuk. Bu akşam da güzel bir galibiyet aldık. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdik. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan kaleci Emrah da "İlk yarının son maçında galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Deplasmanda gol atamama sıkıntısını dört golle aştık. İkinci yarı iyi bir takım izlettirmek istiyoruz." dedi.