Akhisar'ın Gekas'ta sabrı taşıyor

İç transferde oyuncusu Gekas'la sözleşme yenilemek isteyen Akhisar Belediyespor'da oyuncunun bir türlü karar verememesinden dolayı iki taraf arasında ipler kopma noktasına geldi.

Akhisar'ın Gekas'ta sabrı taşıyor
Akhisar'ın Gekas'ta sabrı taşıyor
GİRİŞ 07.07.2013 17:54 GÜNCELLEME 07.07.2013 17:54

İç transferde Gekas dışında tüm futbolcularla sözleşme yenileyen Akhisar Belediyespor, Yunan futbolcuyu bir türlü ikna edemezken, çarşamba gününe kadar uzlaşma sağlanamaması halinde yönetimin ipleri koparacağı bildirildi.

Gekas'la gerek yeni sezonda alacağı ücret, gerekse ödeme planı konusunda anlaşılmasına rağmen Yunanlı futbolcunun mukaveleye eklemek istediği bir maddeye yönetimin karşı çıktığı, görüşmelerin tıkandığı öğrenildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, "Kararını bir an önce vermeli" diyerek Gekas'a son mesajı gönderdiğini söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Bize göre de bu iş çok uzadı. Takım 15'inde Almanya'ya kampa gidecek. O yüzden bu hafta içinde sorunu çözmek zorundayız" dedi.

Evren Acar, her konuda anlaştıkları Beşiktaşlı Mehmet Akyüz'ün, büyük bir aksilik çıkmadığı taktirde yarın imza atacağını sözlerine ekledi.