Adana cephesi: 'Yatmayın' diye uyardık ama...

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, Fenerbahçe'yle deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçta iki kez öne geçmelerine rağmen kazanamamalarına üzüldüklerini söyledi.

Adana cephesi: 'Yatmayın' diye uyardık ama...
Adana cephesi: 'Yatmayın' diye uyardık ama...
GİRİŞ 16.01.2017 00:32 GÜNCELLEME 16.01.2017 00:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahin, iki takımın da futbolseverlere keyifli bir oyun seyrettirdiklerini belirtti.

Oynadıkları futbol sonucunda ilerisi için umutlandıklarını anlatan Şahin, "Maçta iki kez öne geçip, berabere kalmak bizi üzdü. Tam değil ama oyuncularımın istenileni yapmaya çalışması bana çok fazla umut verdi. Kaybetmeme duygusunu sonuna kadar devam ettirmeleri, sonraki maçlara daha coşkulu çıkacağımızı gösterdi." diye konuştu.

Levent Şahin, "Futbolcularınız ikinci yarıda çok fazla yerde yattı. Bunu siz mi istediniz?" sorusuna ise "Asla ve asla böyle bir oyun taktiğimiz olamaz. En azından ben böyle düşünmüyorum. İçerideki oyuncunun psikolojisi var. Futbolcularımızı, 'yatmayın' diye uyardık ama oyuncu psikolojisi. Asla böyle bir şey söylemedik. Çok üstünde durmuyorum." cevabını verdi.

YORUMLAR 4
  • sabri 7 yıl önce Şikayet Et
    Yerde yatarak Onursuzca 1 puan alacağına konya spor gibi şerefinle malup olaksın,mac o kadar iğrençti ki inanın yerde yatan fulbolcuları izlemekten bunaldım bu şekilde oyun oynayan Kayseri ve Adnanın süper ligde yeri yok inşallah seneye kümde bu iki takım
    Cevapla
  • Gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllerde kazandınız.. o yeter
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    be ne saydim en az 3 futbolcu sedyeyle cikti ayiptir
    Cevapla
  • Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hoca desene normalde bizde hakemin bukadar fual lerde fenere yatmasini istemezdik ama yattı :)
    Cevapla